Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Regn utsetter Ruud-kamp

Det norske supertalentet jakter viktige ATP-poeng.

UTSATT: Kampen mellom Casper Ruud (bildet) og Albert Ramos-Viñolas har blitt utsatt i flere timer. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
UTSATT: Kampen mellom Casper Ruud (bildet) og Albert Ramos-Viñolas har blitt utsatt i flere timer. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Casper Ruuds tennismøte med grusspesialisten Albert Ramos-Viñolas blir utsatt i flere timer på grunn av nedbør i Barcelona.

Onsdagens første kamper skulle egentlig starte i 11-tiden, men foreløpig har ingen av dem kommet i gang.

Det fører til store forsinkelser. Ruuds oppgjør skulle etter planen starte klokke 14, men nå kommer han tidligst i aksjon sent på ettermiddagen.

Ifølge Yr er regnet i Barcelona i ferd med å gi seg.

Ruud møter sin høyest rangerte motstander noensinne når han skal bryne seg på Albert Ramos-Viñolas. Spanjolen er rangert som nummer 19 på verdensrankingen.

Ramos-Viñolas tapte i helgen for landsmannen Rafael Nadal i Monte Carlo Masters-finalen. På veien til finalen danket han ut verdensener Andy Murray.

Det ligger vel 20 millioner kroner i premiepotten i Barcelona Open. Ruud jakter videre på ATP-poeng som kan gjøre at han få delta i en Grand Slam-turnering.

For noen uker siden var det 20 år siden faren, Christian, nådde sin beste plass på verdensrankingen (39).

(NTB)