- Regner med å starte

Tore André Flo har fått ny selvtillit, og går ut fra at han starter både mot Roma i morgen og for Norge mot Luxembourg neste helg.

Fra å være uønsket reserve i Sunderland, har Flo fått tillit og en helt ny tilværelse i Italia med serie-A-klubben Siena.

Mens Sunderland rykket ned og det så stygt ut for stryningens videre karriere, rykket Siena opp og bidro til at livet ble snudd på hodet for Flo og familien.

Etter treningen halvannen mil utenfor byen i går var det to personer de italienske journalistene flokket seg rundt: Treneren og Flo.

- Jeg stortrives her, og jeg føler meg fast på laget, sier Flo, som gikk rett fra trening for å se på hus. Han bor fortsatt på hotell, mens kona og barna er i England.

- Jeg håper å finne noe snart. Det nytter ikke å bo på hotell, i hvert fall ikke for familien.

Det største problemet for Flo er at han ikke kan italiensk. Da blir det vanskelig når italienerne ikke kan et «kvekk» engelsk. Derfor stilte Flo med tolk da han møtte pressen. Tolken var også med på treningen.

- Klubben har leid inn en amerikaner som skal være tolk for meg. I dag var det en del taktikk som treneren ville at også jeg skulle få med meg, forklarer Flo, som så vidt har begynt å lære seg språket.

Stryningen håper å bli Norges joker i den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Luxembourg på Ullevaal neste lørdag.

- Jeg regner med å starte, sier Flo. (NTB)