- Regner med at det ordner seg

Solbakken tror Håvard (16) blir Arsenal-spiller.

(Dagbladet.no): Arsenal-manager Arsène Wenger var i Haugesund fra søndag til mandag. Målet var å forhandle frem en overgang for FK Haugesunds talentfulle stopper Håvard Nordtveit (16).

Franskmannen og sjefsspeider Steve Rowley dro fra Haugesund i går kveld, men la igjen et tilbud FK Haugesund (FKH) skal bruke noen dager til å tenke på. 

Nordtveits rådgiver, Jim Solbakken, sier til Haugesunds Avis at det er det snakk om 20 millioner totalt. Seks millioner med en gang, resten senere.

- Jeg har jobbet i markedet i ti år, og jeg vil påstå at dette budet er noe av det bedre jeg har sett, sier Solbakken til Dagbladet.no.

Han forventer og tror at 16-åringen er Arsenal-spiller når London-klubben starter sesongoppkjøringa.

- Nå får Haugesund noen dager til å tenke på tilbudet, og jeg regner med dette går i orden. Men når det er sagt er alt opp til klubben. Håvard har jo kontrakt til 2009, sier Solbakken.

Han avviser at det er andre klubber inne i bildet.

- Håvard har sagt at han vil til Arsenal, så det er ingen andre klubber som er aktuelle. Den sportslige delen av tilbudet fra Arsenal er også veldig veldig bra, sier Solbakken til Dagbladet.no.

- Regner med at det ordner seg
OPTIMISTISK: Jim Solbakken tror Haugesund kommer til å takke ja til tilbudet fra Arsenal. Foto: Keith Hammett, Dagbladet
OPTIMISTISK: Jim Solbakken tror Haugesund kommer til å takke ja til tilbudet fra Arsenal. Foto: Keith Hammett, Dagbladet Vis mer
VIL HA NORDTVEIT: Arsène Wenger reiste personlig til Haugesund for å forhandle fram en avtale.