- Regner med flere pokaler

Sesongens sofamanager Rune Hekkelstrand er offensiv etter å ha hentet hjem seieren i Sofaligaen denne runden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har alltid de beste spillerne med på laget mitt, men nå var jeg litt heldig siden Chelsea- og Manchester City-spillerne har gjort det veldig bra i tillegg til Milan Baros, sier Rune til Dagbladet.no.

Egentlig er ikke vinnerlaget RuneKrem Hekkels United laget han satser mest på. Men med 12 seiere, 1 uavgjort og bare et kort av hver valør ble det seier i sofa-sesongen. Laget hans rykket opp fra divisjon D til C på en overbevisende måte.

Det var den samme spilleren som fikk både det gule og det røde kortet, men William Gallas er en spiller det er veldig lurt å ha med. Han får alltid bra karakterer selv om han ikke alltid spiller så bra, hevder han.

Hekkelstrand bruker 10 minutter på Sofaligaen hver dag det ikke har vært runde i Premier League, og rundt en time dagen etter rundene. Taktikken hans er å bytte ut spillere som får dårlig karakter på spillerbørsene.

- Jeg bytter dem ut hvis de får dårligere enn sju, og nå ser jeg at det går nedover med de gamle menn som Zola. Jeg har ikke noe mål om å rykke opp i A-divisjonen ennå, nå skal jeg bare samle penger til å bygge et bra lag til sluttrundene.

Og med seieren denne gangen er Rune en offensiv sofamanager.

- Jeg får finne en hedersplass til pokalen, men jeg regner med at den ikke blir den siste, sier han selvsikkert.

  • Sesongens sofamanger er den som _ uavhengig av divisjon _ har hatt den beste sesongen. Det er med andre ord ikke identisk med den som vinner divisjon A. I sesong 4 var det Svenn Erik Hasselberg fra Oslo med laget Win City som vant øverste serien.
FORNØYD: Rune Hekkelstrand regner med flere pokaler i årets Sofaliga.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer