Regnestykket gir seieren til Balduin

Tøffingene møtes over stayerdistanse. Hjemmehåpet Auro News skal fosøke å innhente seiersmaskinen Balduin i V75-6. Men regnestykket taler til fordel for Balduin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De tøffeste gutta i klassen møtes i A.J.F. Haneborgs minneløp på Momarken lørdag. Løpet er hele 2640 meter langt og kjøres som 6. avdeling i V75-spillet. Dagbladet.no har tatt pulsen på noen av de høyaktuelle trenerne og kuskene foran maratonløpet som ikke er for pyser.

Auro News har radet opp seirer i høst for sin trener og kusk Cato Antonsen og tjent en halv million kroner. Lørdag skal hingsten hente hele 40 meter tillegg på gode strekhester som Balduin og The Best As.

Balduin kan mest sannsynlig 1.16 over den lange distansen. Hvis Auro News skal innhente Balduin, må han ned på 1.14-tallet. Det skal han få slite for å greie.

- Auro News kjentes veldig fin ut i et hurtigarbeid på mandag. Jeg synes det er et tøft løp og et vanskelig løp å kjøre. Auro News får en slitsom oppgave og møter gode hester som står 40 meter foran, men holder fin form og takler distansen.

Jeg tror uansett på en fin vinnersjanse, sier Cato Antonsen som gjerne vil vinne det tradisjonsrike løpet på hjemmebanen.

Steinar Holm-trente Balduin har stort sett ikke gjort annet enn å vinne i år. Treneren er ubetinget optimist på Balduins vegne. Stallkameraten The Best As er en flott type som kan mye, og han vil nok også ha et ord med i laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer