Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Regnet stopper Sandnes Ulf - Tromsø

Kveldens kamp avlyst.

UMULIGE SPILLEFORHOLD: Sandnes Ulf har allerede gjennomført to kamper som har minnet mer om vannpolo enn fotball. Dommer Brage Sandmoen sørget for at det ikke ble en tredje i kveld. 
Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
UMULIGE SPILLEFORHOLD: Sandnes Ulf har allerede gjennomført to kamper som har minnet mer om vannpolo enn fotball. Dommer Brage Sandmoen sørget for at det ikke ble en tredje i kveld. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Frost på tirsdag, fulgt av store nedbørsmengder onsdag.

Det førte til overvann og umulige spilleforhold på Sandnes Stadion, og dermed måtte kveldens kamp mellom Sandnes Ulf og Tromsø avlyses.

Dommer Brage Sandmoen var ikke i tvil etter å ha sjekket forholdene i ettermiddag.

- Vi må tenke på spillernes sikkerhet, det var ikke forsvarlig å spille under slike forhold. Vi hadde en befaring tre timer før kamp, og siden ble det verre. Ifølge værmeldingen skulle det fortsette å regne, sier Sandmoen til Stavanger Aftenblad.

Det gjøres trolig et nytt forsøk på å spille kampen neste onsdag.

Begge trenerne mener dommeren fattet den riktige avgjørelsen. Sandnes Ulf har allerede spilt to kamper under svært krevende forhold denne sesongen, hjemme mot Odd Grenland og borte mot Molde.

- Sett i forhold til både sikkerhetsmessige og sportslige hensyn er nok dette en riktig avgjørelse. Vi skulle selvfølgelig ha spilt denne kampen i dag, og aller helst i løpet av denne uken, sier Tromsø-trener Per-Mathis Høgmo til Aftenbladet.