Regnet stoppet Nadal og Djokovic

French Open-finalen fortsetter på mandag.

GA FRA SEG INITIATIVET: Rafael Nadal vant de to første settene i French Open-finalen, men Novak Djokovic kom tilbake og tok tredje sett, før han også tok ledelsen i fjerde før resten av kampen ble utsatt til i morgen på grunn av regn i Paris.  Foto: AP Photo/Bernat Armangue/NTB scanpix
GA FRA SEG INITIATIVET: Rafael Nadal vant de to første settene i French Open-finalen, men Novak Djokovic kom tilbake og tok tredje sett, før han også tok ledelsen i fjerde før resten av kampen ble utsatt til i morgen på grunn av regn i Paris. Foto: AP Photo/Bernat Armangue/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Finalen mellom Rafael Nadal og Novak Djokovic i tennisturneringen Roland-Garros må spilles ferdig mandag etter at kampen ble avbrutt flere ganger på grunn av regn søndag.

Nadal ledet det spennende oppgjøret 6-4, 6-3, 2-6, 1-2 da arrangøren valgte å utsette resten av kampen til neste dag.

Arrangøren måtte tåle krass kritikk for at kampstart ikke ble flyttet til et tidligere tidspunkt på grunn av de usikre værforholdene.

- TV bestemmer ikke tidsplanen. Man visste ikke sikkert når det ville begynne å regne. Finaletidspunktet er satt flere måneder i forveien, og av respekt for TV-kanalene kunne vi ikke endre dette i siste liten, sa turneringssjef Gilbert Ysern.

- Vi kan spille til halv ti på kvelden, og det gir seks og en halv times spilletid. Å starte klokken 15 er ikke for sent for Paris, mente Ysern.

Det er første gang siden 1973 at finalen i Roland-Garros ikke blir ferdig på søndagen. Da ble kampen ferdigspilt først på tirsdag, og Ilie Nastase slo Niki Pilic 6-3, 6-3, 6-0.

Spenning I søndagens finale vant Nadal første sett 6-4 og ledet 5-3 i det andre da spillet måtte stoppes første gang. Etter en snau halvtimes pause kom spillerne tilbake på banen, og spillet kunne starte igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer