Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reid ansatt i Leeds

Peter Reid har fått fast jobb som manager i Leeds etter å ha reddet klubben fra nedrykk.

Les siste nytt om lagene

Peter Reid kom inn da Terry Venables forlot en synkende Leeds-skute. Med seieren over Arsenal sist helg sikret den midlertidige sjefen at Eirik Bakkes klubb spiller i Premier League også neste sesong.

I dag offentliggjorde klubben at Reid er fast ansatt som manager i klubben. Og den nesten like ferske styreformannen John McKenzie var strålende fornøyd med ansettelsen.

- I løpet av de siste ukene har jeg blitt godt kjent med Peter. Jeg har funnet ut at han ikke bare er en god fotballmanager, men også en flink arbeidsleder, og vi ønsker å bruke ressursene hans bredt innenfor Leeds United, sier McKenzie ifølge klubbens hjemmeside.

McKenzie sier han ønsker at Reid og spillerne skal arbeide enda tettere opp mot markedsføringen og utviklingen av klubben førøvrig. Og Reids betingelser vil være sterkt avhengige av om han lykkes i jobben eller ikke.

- Leeds United er en storklubb som er nødt til å lykkes på banen. Fiasko er fullstendig utenkelig. Derfor er Peters kontrakt en av de mest prestasjonsavhengige i britisk fotball, sier McKenzie.

  • Reid har tidligere vært manager for Manchester City og Sunderland.
FAST ANSATT: Peter Reid reddet Leeds da han ledet dem til seier mot Arsene Wenger (t.v.) og Arsenal sist helg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media