Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reid overtar for Venables

Terry Venables trakk seg som Leeds-manager i går kveld.

Det bekrefter Leeds i en pressemelding til børsen i dag tidlig:

- Leeds United kunngjør i dag at Terry Venables, manager i Leeds United Football Club, har forlatt selskapet.

Ifølge

The Sun

sier den tidligere England-sjefen seg opp jobben etter en krangel med styreformann Peter Ridsdale.

Flere aviser meldte i dag tidlig at Venables var ferdig i Leeds. De fikk rett. Inn som midlertidig manager stepper Peter Reid, ikke B-lagstrener Eddie Gray.

Reid fikk sparken i Sunderland tidligere i sesongen, men får fram til sommeren på å vise hva han kan i Leeds.

Ifølge engelske aviser skal Venables i går ha konfrontert styreformann Ridsdale med rykter om at jobben hans er i fare til sommeren. Nå har han ingen jobb lenger.

Den tidligere Tottenham-sjefen ble tvunget til å selge både Jonathan Woodgate og Robbie Fowler i januar, for at klubben skulle betjene en gjeld på bortimot trekvart milliard kroner.

Leeds er på 15. plass i ligaen, sju poeng over nedrykksstreken med én seier på de siste åtte kampene. Norske Eirik Bakke er ikke en av dem som vil glede seg over Venables' avgang.

- Det ville vært ille hvis Terry Venables forlot klubben ved sesongslutt. Han er en bra mann og en stor manager, sa Bakke nylig på

sin hjemmeside

.

  • Celtic-sjef Martin O'Neill er allerede koblet til jobben som ny Leeds-trener. Det samme gjelder Nottinghams manager Paul Hart.

    (Dagbladet.no)

I AVGANG:</B> Terry Venables fikk Leeds-jobben i fjor sommer. Nå kan det være over.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling