- PINGLE! Steven Reid skjeller ut Santi Cazorla som fikk straffe i duellen mellom de to 8. desember. Seinere i kampen brakk Reid leggbeinet, men ga seg ikke av den grunn. Foto: DYLAN MARTINEZ, REUTERS / NTB SCANPIX
- PINGLE! Steven Reid skjeller ut Santi Cazorla som fikk straffe i duellen mellom de to 8. desember. Seinere i kampen brakk Reid leggbeinet, men ga seg ikke av den grunn. Foto: DYLAN MARTINEZ, REUTERS / NTB SCANPIXVis mer

Reid spilte 45 minutter med brukket bein mot Arsenal

Etter å ha skjelt ut Cazorla for filming.


(Dagbladet): West Bromwich-spiller Steven Reid har et rykte på seg for å være skadeutsatt. Men manager Steve Clark avslører nå at 31-åringen er tøffere enn sitt rykte.

Da WBA tapte 2-0 for Arsenal på Emirates 8. desember, spilte forsvareren nemlig en hel omgang med brukket bein.

Klubben har ikke fortalt om skaden før Reid gjorde comeback mot QPR på tirsdag, men nå forteller Clark hva som egentlig skjedde.

- Vi innså det ikke da, men det var et brukket leggbein han pådro seg mot Arsenal, sier manageren.

- Han spilte 45 minutter med et brukket bein, noe som viser karakterstyrken til gutten. Jeg forteller det fordi jeg vil at folk skal se hva han er laget av. Noen tenker «Steven er alltid skadd», men han har en ekstremt sterk psyke, og han ønsker å spille, sier Clark.

Før Reid ble skadd i kampen mot Arsenal, fikk han en diskutabel straffe dømt mot seg. Bildene viser en rasende Reid som skjeller ut Arsenals Santi Cazorla for det han mente var filming.

Også i TV 2s fotballstudio var ekspertene oppgitt over straffesparket.

- Du faller ikke av det der. Det kan hende han er borti sokken hans, men dette er ikke straffespark, sa Petter Myhre.

Steven Reid nøyde seg altså ikke med bare å kjefte. Han satte et eksempel til etterfølgelse for hva som skal til før man legger seg ned. Det er altså mer enn et beinbrudd.