Reidar Walstad tapte på knockout

København (NTB): Trønderen Reidar Walstad vant første runde i finalen mot russeren Aleksej Artaminov i Copenhagen Box Cup søndag, men ble slått knockout 35 sekunder ut i den andre runden. Et venstreslag fra den russiske mesteren felte trønderen, som ble telt ut liggende.

Walstad var eneste norske i finale i Copenhagen Box Cup søndag. Han bokset glimrende i første runde, men var sjanseløs da russeren traff skikkelig. 20-åringen fra Trondheim falt sammen og klarte ikke å reise seg igjen.

Danskene vant fem klasser på hjemmebane, mens svenskene fikk en seier ved Roger Pettersson i mellomvekt. Det gjorde at både svensker og dansker var mer fornøyde enn de norske lederne.

Usikker framtid

Etter finalene søndag går den tradisjonsrike turneringen i København en usikker framtid i møte. Årets underskudd er på 30 000 kroner. Publikumsinteressen er synkende, og det er ikke sikkert at turneringen blir arrangert neste år.

Flemming Nielsen i arrangørstaben sier at man overveier hva det er mulig å gjøre for å redde turneringen. Et forslag er å la de innledende kampene gå ute i provinsen, for så å arrangere finalene i København.