Reina hinter om overgang

- Jeg blir i Liverpool minst ut sesongen.

- BLIR UT SESONGEN:  Dersom Liverpool-keeper Jose Manuel «Pepe» Reina avviser at han forlater klubben i januar, men overbeviser ikke om han forsøker å fortelle at han vil bli i Liverpool i lang tid. Foto: Toussaint Kluiters, EPA/Scanpix
- BLIR UT SESONGEN: Dersom Liverpool-keeper Jose Manuel «Pepe» Reina avviser at han forlater klubben i januar, men overbeviser ikke om han forsøker å fortelle at han vil bli i Liverpool i lang tid. Foto: Toussaint Kluiters, EPA/ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det har vært spekulert rundt framtida til Pepe Reina i Liverpool.

Nå uttaler den spanske keeperhelten seg om saken, men det er ikke sikkert det blir mindre spekulasjoner av den grunn. Og om han egentlig ønsker å sette en stopp for snakket, er heller ikke godt å si.

I så fall ordlegger han seg ikke spesielt taktisk smart.

- Jeg skrev en seksårsavtale for sju måneder siden, og jeg trives i klubben, men alle fotballspillere ønsker å kjempe om troféer og å vinne ting, sier Reina ifølge Daily Mail.

Manager Roy Hodgson avviste nylig påstandene om at Reina sammen med landsmann Fernando Torres hadde fått klausuler i sine nyeste kontrakter som åpnet for at de kunne forlate Liverpool i januar.

Også Reina avviser en overgang i januar. Men igjen med et tillegg som kan så ny tvil om framtida hans på lengre sikt.

- Jeg vil bli i Liverpool minst til slutten av sesongen. Jeg vet det er rykter om at jeg skal bort, men jeg ønsker å understreke at jeg ikke har noen intensjon om å dra tilbake til Spania, sier Reina.

Så får det bli opp til hver og en å tolke hva han mener med det, og hvorfor han ikke utelukker andre overganger. Eller om det er avisa som er selektive med hvor mye de gjengir av det Reina fortalte dem.

Både Arsenal og Manchester United har blitt knyttet til en overgang for Liverpool-keeperen.