Reina reddet målløse Liverpool

Uten baklengs på 388 minutter.

Liverpool klarte ikke å få ballen i mål i lørdagens eliteseriekamp mot Portsmouth, men takket være keeper Pepe Reina ble det poengdeling.

Spanieren reddet nemlig en straffe fra «Pompeys» Kanu etter en halvtimes spill. Samme Kanu skaffet hjemmelaget straffen da han ble holdt av Alvaro Arbeloa.

Dermed er det nå 388 minutter siden Liverpool slapp inn mål sist.

– Det var en jevn kamp, og vi hadde flere gode sjanser. Nærmest var vi på straffen. Slike sjanser må man sette om man skal slå Liverpool, sa Portsmouths manager Harry Redknapp.

Liverpool gikk inn til kampen som firedelt serieleder, men med Steven Gerrard og Fernando Torres på benken fikk Peter Crouch sin første kamp fra start denne sesongen.

– Når Torres og Gerrard kom på banen lagde de mange sjanser. Det var planen hele tiden, sa Liverpool-manager Rafa Benitez.

Begge lag hadde flere sjanser til scoringer. Allerede etter fire minutter ble eks-Liverpool-målvakt David James testet av israeleren Yossi Benayoun, men James viste seg oppgaven verdig.

– I første omgang var vi mye bedre enn dem. Det betyr at spillerne gjorde en god jobb. Vi kontrollerte spillet og pasningene satt, sa Benitez.

SPENNENDE: Tross mange sjanser endte det målløst på Fratton Park. Foto: SIMON DAWSON/AP/SCANPIX
SPENNENDE: Tross mange sjanser endte det målløst på Fratton Park. Foto: SIMON DAWSON/AP/SCANPIX Vis mer

Og det ble etter hvert som kampen gikk de to målvaktene, James og Reina, som ble nøkkelspillerne. Med flere klasseredninger sørget de for at en spennende kamp med mange sjanser endte målløst.

(NTB)