Reiser hjem uten medaljer

Dårlig dag for de norske kulekjørerne.

SKADET FINALEHÅP: Tevje Lie Andersen var den eneste norske som gikk til finalen, dessverre skadet hans seg før han kom i aksjon. Arkivfoto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix
SKADET FINALEHÅP: Tevje Lie Andersen var den eneste norske som gikk til finalen, dessverre skadet hans seg før han kom i aksjon. Arkivfoto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Det var ingen god dag for de norske kulekjørerne i VM i snowboard og fristil i Kreischberg, Østerrike i dag.

Tevje Lie Andersen var den eneste av fire norske som kvalifiserte seg til finalerunden i parallell kulekjøring, men i den siste treningen før finaleheatet ble han skadet og ble sendt til sykehus.

Han endte da på 16. plass fordi han ikke fikk kjørt mot kanadieren Marc-Antoine Gagnon.

Ikke kvalifisert Vinjar Slåtten kom dessverre ikke til finalen, men var kun 0,9 poeng unna den siste finaleplassen med sine 78,65 poeng.

Aurora Amundsen endte på en 20.plass i kvalifiseringen. Hun fikk 69,93 poeng, 2,21 poeng unna å kvalifisere seg til finaleomgangen.

19-åringen Hedvig Wessel endte på en skuffende 25. plass med sine 65,32 poeng.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer