Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reiser hjem uten medaljer

Dårlig dag for de norske kulekjørerne.

SKADET FINALEHÅP: Tevje Lie Andersen var den eneste norske som gikk til finalen, dessverre skadet hans seg før han kom i aksjon. Arkivfoto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix
SKADET FINALEHÅP: Tevje Lie Andersen var den eneste norske som gikk til finalen, dessverre skadet hans seg før han kom i aksjon. Arkivfoto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet:) Det var ingen god dag for de norske kulekjørerne i VM i snowboard og fristil i Kreischberg, Østerrike i dag.

Tevje Lie Andersen var den eneste av fire norske som kvalifiserte seg til finalerunden i parallell kulekjøring, men i den siste treningen før finaleheatet ble han skadet og ble sendt til sykehus.

Han endte da på 16. plass fordi han ikke fikk kjørt mot kanadieren Marc-Antoine Gagnon.

Ikke kvalifisert Vinjar Slåtten kom dessverre ikke til finalen, men var kun 0,9 poeng unna den siste finaleplassen med sine 78,65 poeng.

Aurora Amundsen endte på en 20.plass i kvalifiseringen. Hun fikk 69,93 poeng, 2,21 poeng unna å kvalifisere seg til finaleomgangen.

19-åringen Hedvig Wessel endte på en skuffende 25. plass med sine 65,32 poeng.