Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reitmaier kommer til Lillestrøm

42-åringen på plass i morgen.

(Dagbladet.no:) På overtid søndag kveld ble Lillestrøms keeperkrise et faktum.

Heinz Müller ble utvist i kampen mot Stabæk, Otto Fredriksen en nyoperert og Per Magne Misund er så vidt tilbake fra skade.

Allerede søndag kveld varslet LSK-manager Jan Åge Fjørtoft at fjorårets keeperhelt Claus Reitmaier (42) er et alternativ.

Er LSK-registrert

I utgangspunktet trodde klubben at de måtte søke dispensasjon fra fotballforbundet, for å få lov til å hente inn en spiller utenom overgangsvinduet.

Det er ingen automatikk i at de ville fått det, spesielt siden et rødt kort er selvforskyldt. Per Magne Misund spilte i går kveld for rekruttlaget, men måtte gi seg etter 23 minutter på grunn av en ny smell i kneet, skriver LSK på sin hjemmeside.

I dag skriver Romerikes Blad at Claus Reitmaier fortsatt er registrert som Lillestrøm-spiller, og at veien tilbake til Åråsen derfor er kortere enn først antatt.

- Jeg kan bekrefte at Claus kommer til Lillestrøm i morgen. Lisensen hans ligger fortsatt på Åråsen. Derfor er det bare for oss å betale lisensen, gi han en proffkontrakt og så er Claus LSK-spiller. Vi behøver altså ikke søke om dispensasjon, Fjørtoft til klubbens hjemmeside.

TRENER BARE SKRIVE UNDER: Hvis LSK trenger Claus Reitmaier, blir han spilleklar med ny lisens og en proffkontrakt. Foto: SCANPIX
TRENER BARE SKRIVE UNDER: Hvis LSK trenger Claus Reitmaier, blir han spilleklar med ny lisens og en proffkontrakt. Foto: SCANPIX Vis mer

Dermed redder Reitmaier Lillestrøm for andre gang på ett år. Han kom til klubben i mai i fjor, da Per Magne Misund ble sykemeldt.

- Sist gang ble vi enige over en tur med båt på Oslofjorden. Denne gang tar vi det på land. Jeg regner med at Claus er representert ved sin agent fra Norges Pensjonistforbund, sier LSK-manageren, som berømmer NFF for godt samarbeid i saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling