Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Reka har altfor dårlig teknikk

Bohinen skeptisk foran møtet med Maradona.

VALLE(Dagbladet.no): I dag skrev VG at fotballegenden Diego Armando Maradona skal spille showkamp i Oslo 8. september. Bak initiativet står Terje Liverød og et norsk eventbyrå - og Liverød sa at han hadde spurt Lars Bohinen og Kjetil Rekdal om å bli med.

På dagens trening på Valle fikk Rekdal passet sitt påskrevet - av Bohinen.

- Reka har altfor dårlig teknikk. Han er uten selvinnsikt, men spiller i god tro, sier Bohinen til Dagbladet.no og ler.

Bohinen var selv kjent for sin kjærlige håndtering av kula i glansdagene. Om showkampen spilles 8. september, blir det på bursdagen til Bohinen. I så fall har han bursdagsønsket klart:

- Det hadde vært en bra presang å slå tunnell på Maradona. Men jeg veit da pokker. Det ender vel med at han slår en tunnell på meg, sier Bohinen.

Han hadde franskmannen Michel Platini som sitt store forbilde i ungdomsårene - men anser likevel Maradona for å være verdens beste fotballspiller gjennom tidene.

Kjetil Rekdal ler avvæpnende da han blir konfrontert med Bohinens utsagn om dårlig teknikk.

- Maradona er i hvert fall tjukkere enn meg. Han er en fantastisk fotballspiller, men alle lag trenger en slugger. Sånn som meg, gliser VIF-treneren.

PÅ LAG MOT MARADONA: Med et glimt i øyet tviler Lars Bohinen på om Kjetil Rekdal har det som skal til for å spille med Maradona. - Alle lag trenger en slugger, repliserer Rekdal. Foto: ARNT E. FOLVIK
PÅ LAG MOT MARADONA: Med et glimt i øyet tviler Lars Bohinen på om Kjetil Rekdal har det som skal til for å spille med Maradona. - Alle lag trenger en slugger, repliserer Rekdal. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling