Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal: - Ikke 13 nye Rosenborg-år

Tror andre også vil bryte rekka. Hva mener du?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Kjetil Rekdal ble treneren som stoppet Rosenborgs 13 år lange gullrekke med Vålerenga i fjor - om vi da ikke skal si at Rosenborg strengt tatt klarte det selv.

Rekdal tror uansett at det ikke vil gå like lang tid en annen klubb klarer det igjen.

- Jeg tror ikke det blir 13 nye mesterskap på rad, sier han til Dagbladet.no.

Han mener økonomien til mange andre lag gjør at situasjonen er annerledes nå.

- De andre klubbene trenger ikke hele tida selge unna spillere for å klare seg. Derfor får ikke Rosenborg rulle gjennom serien like lett som de fikk tidligere.

RBK - laget man må henge med

Rekdal mener fjorårssesongen for Rosenborg var «merkelig», og at det neppe er noe vi får se igjen.

- Jeg tror nok Rosenborg vil være med i toppen hvert år framover, og at de kan bli laget man må henge med for å kjempe om gull. De har et potensial, et grunnlag og en økonomi som tilsier det.

NY GULLALDER? Var gårsdagens seier startsignalet for en ny tid med Rosenborg-dominans, eller blir gullkampen jevnere i årene som kommer? Si din mening nederst i artikkelen! Foto: Scanpix
NY GULLALDER? Var gårsdagens seier startsignalet for en ny tid med Rosenborg-dominans, eller blir gullkampen jevnere i årene som kommer? Si din mening nederst i artikkelen! Foto: Scanpix Vis mer

Rekdal trekker fram kjøpet av Marek Sapara for ti millioner i sommer som et eksempel på at Rosenborg har et forsprang å forvalte.

- Men klubber som Brann, Vålerenga, Stabæk, Viking og Lillestrøm vil satse på nytt. Rosenborg får ikke det samme forspranget som de en gang hadde.

Så formel 1

Kjetil Rekdal så ikke seriefinalen mellom Brann og Rosenborg i går.

- Jeg så formel 1, sier han.

For selv om han holder seg oppdatert på resultatene fra Tippeligaen, nyter han å kunne ha senkede skuldre i det en sesong går mot slutten.

- Jeg har vært med på sinnssyke innspurter siden jeg var 15, det blir 23-24 år nesten uten ferie. Det er behagelig å ha fri, sier Rekdal.

• Hva mener du? Var gårsdagens seier starten på en ny RBK-æra, eller er det umulig med 13 nye gullår nå?

image: Rekdal: - Ikke 13 nye Rosenborg-år
ANDRE VIL BRYTE REKKA: Kjetil Rekdal tror flere enn han vil klare å bryte Rosenborgs gullrekke. - De blir ikke like suverene som de var, mener han.