Rekdal: - Jeg kan gjøre Zahovic sur

ARNHEM (Dagbladet): Kjetil Rekdal sikler etter å komme inn mot Slovenia i morgen. Veteranen er lysten på å gjøre kampen vanskelig for EMs toppscorer Zlatko Zahovic.

Rekdal har aldri lagt skjul på at han sjøl synes han er best i den sentrale midtbanerollen i EM-troppen.

Men før Slovenia-kampen har han også litt historie og fakta å legge på bordet for Nils Johan Semb:

 • Da Norge møtte Slovenia første gang i EM-kvaliken kom Kjetil inn i pausen på 0-1 etter scoring av Zlahovic. Så markerte han ut ballgeniet og scoret sjøl seiersmålet 10 minutter før slutt.

  Seinere i EM-kvaliken scoret Zahtovic totalt ti mål, og hittil i EM er han delt toppscorer med tre mål.

  - Ingen hadde vel noe i mot at jeg tok knekken på Zlahovic. Han scorer 80 prosent av målene til Slovenia, sier Redakal som mener han har gode sjanser til å starte i morgen.

  - Jeg kan gjøre Zahovic sur, jeg skal i hvert fall prøve. Men det er ikke sikkert at vi skal bruke den taktikken i morgen.

  Landslagsveteranen har sittet på benken i de to første EM-kampene og mener han kunne hjulpet Norge til å unngå tap mot Jugoslavia.

  - Dragan Stojkovic fikk herje mot oss, han er en liknende spiller. Det ligger i min natur å ta tak i sånne ting, sier Kjetil til Dagbladet.no.

  Den 31-årige Vålerenga-spilleren er ikke vant til benkesliting. Og han innrømmer villig at det har vært tøft å overvåke kampene fra sidelinja.

  - Jeg føler meg helt hjelpesløs, sier Kjetil.

<B>HÅPER:</B> Kjetil Rekdal håper å få spille fra start mot Slovenia.