Landslaget:

Rekdal: - Når NFF er så knallharde på det, så bør de velge en nordmann

VIF-direktøren mener Høgmos etterfølger bør være fra Norge.

VIL HA NORDMANN: Kjetil Rekdal mener NFF bør velge en norsk trener når de ansetter ny landslagssjef. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
VIL HA NORDMANN: Kjetil Rekdal mener NFF bør velge en norsk trener når de ansetter ny landslagssjef. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Min personlige mening: Når vi har så sterke tanker om å utvikle trenere her i landet, så bør vi velge en norsk landslagstrener. Når NFF er så knallharde på trenerutdanningen, så bør de velge en norsk mann. For meg er det logisk. Nå fikk de ikke Ståle, da bør de gå videre nedover den lista med nordmenn, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

Sportsdirektøren har nettopp sett Vålerenga slå Asker 1-0 i en kamp merket «Oslo, 13. januar» i ganske store bokstaver, og har egentlig ikke så lyst til å blande seg inn i denne diskusjonen, men en fotballmann er nå engang en fotballmann.

Solbakken er altså ikke interessert. Vi vet at Erik Hamrén og Bob Bradley har møtt Nils Johan Semb de siste månedene. Ellers er vel det hele litt i det blå per nå. Rekdal etterlyser en tydelig strategi i trenerjakten.

- Jeg vet ikke hvilke prosesser som pågår eller hva de ser etter og tenker. Det lå vel i kortene for alle at Ståle var førstevalget, og så gikk ikke det. Hva de ser etter nå, det har jeg ingen anelse om. Ser de etter en norsk trener eller en utenlandsk trener? Det må de komme med. Når man ikke vet hva tankegangen bak jakten er, så er det vanskelig, sier Rekdal til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer