Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal:- Imponert over Rosenborg

- Må heve oss 15 prosent for seier.

VALLE (Dagbladet.no): Med uavgjort mot Odd og tap for Lyn har Vålerenga kommet skjeivt ut i årets tippeliga.

På søndag venter Rosenborg på Ullevål.

Og det er et lag som har imponert Vålerenga-trener Rekdal.


-Best mot LSK

- Rosenborg imponerte veldig mot Lillestrøm. Faktisk mer da enn sist mot Start, sier Rekdal til Dagbladet.no.

- Alle vet at Rosenborg er et godt lag, det ser jo alle. Men jeg ble skikkelig imponert over trøkket i spillet deres på Åråsen.

Rosenborg har ikke tapt mot norske lag i vinter. Slikt blir det naturligvis selvtillit av.

- Når du går 7 måneder uten å tape så får du selvfølgelig selvtillit, sier Rekdal og viser samtidig til fjorårets VIF-utgave.

KLARE INSTRUKSER PÅ VALLE: Kjetil Rekdal er imponert over Rosenborg så langt. Men han har god tro på seier søndag. Foto: Bjørn Sigurdsøn/SCANPIX
KLARE INSTRUKSER PÅ VALLE: Kjetil Rekdal er imponert over Rosenborg så langt. Men han har god tro på seier søndag. Foto: Bjørn Sigurdsøn/SCANPIX Vis mer

- Vi gikk også 19 obligatoriske kamper uten å tape. Vi var stinne av selvtillit.

Men på tross av trøndersk selvtillit og en trå Vålerenga-start, mener Rekdal Vålerenga har en fair sjanse på søndag.

- Vi må heve oss 10-15 prosent fra Lyn-kampen. Da tror jeg vi har en god sjanse mot Rosenborg, sier Rekdal.

Jevn tippeliga

Rekdal tror ikke tippeligaen har vært jevnere noen gang enn nå. Med så lite som skiller lagene, synes gambleren Rekdal det blir vankeligere og vanskeligere å tippe vinnere og tapere.

- Jeg tippet før sesongen på mange uavgjort-kamper. Så langt har vi fått ni uavgjortkamper av fjorten mulige, smiler Rekdal.

- Tippeligaen er blitt så jevn at det er vanskelig å spille ut motstanderen. Det blir veldig ofte en stillingskrig hvor det blir veldig viktig å få det første målet. Derfor er det selvfølgelig ikke gitt at Rosenborg slår Vålerenga, selv om tabellen kanskje tyder på det akkurat nå.

Flo tilbake

I mangelen på scoringer kan Rekdal nå i det minste glede seg over at Tore Andre Flo og Morten Berre er på vei tilbake. Begge trente for fullt uten smerter på Valle torsdag.

Flo slentret smilende av feltet.

- Jeg er klar hvis han vil ha meg.

•Din kommentar: Slår Vålerenga Rosenborg på søndag?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling