Rekdal advarer NFF dersom Grindheim utestenges etter dommerkritikk: - Kan stenge dørene

- Må revurdere opplegget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vålerenga-kaptein Christian Grindheim risikerer karantene etter at han lot seg rive med i tv-sendinga etter klassikeren mot Lillestrøm på Åråsen søndag.

I skuffelsen over å ha gitt bort 1-0-ledelsen ga Grindheim i klare ordelag beskjed om hva han syntes om straffesituasjonen som ga Lillestrøm poeng.

- Dommeren ser vel at de ikke scorer på sjansene sine, så han gir dem litt hjelp med en straffe, var ordene han serverte Cmore om situasjonen der Erling Knudtzon gikk ned etter å ha vært borti Simon Larsen innenfor Vålerengas sekstenmeter.

På frobundets bord Tidligere i dag bekreftet kommunikasjonsrådgiver i Norges Fotballforbund, Mari Stanisic Waagaard, overfor Dagbladet at saken ligger på forbundets bord.

Hver mandag har nemlig NFF-administrasjonen et møte der de kontroversielle episodene fra hver tippeligarunde gjennomgås.

- Saken var oppe på møtet i dag, og juristene våre vil i samråd med påtalenemnda beslutte om saken skal sendes videre. Avklaring på dette kommer i løpet av de nærmeste dagene, sa Waagaard til Dagbladet.

Rekdal reagerer Det reagerer Vålerenga-trener Kjetil Rekdal på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer