Rekdal åpen for endringer etter nytt tap

MOLDE VÅLERENGA 1-0: - Jeg skal ikke stille meg i veien og for endringer, dersom noen har en bedre løsning enn dagens, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal.

Han tok 0-1-tapet for Molde søndag kveld svært tungt, men han vil ikke kommentere hvorvidt han på egen hånd vil vurdere sin stilling som trener.

- Jeg skal være så ærlig å si at jeg ikke vil blokkere for en bedre løsning, dersom noen krever det, sier Rekdal til NTB.

Bunnstriden

Rekdal sier at han så langt ikke har merket noe uro rundt seg selv som trener, men han regner med at maset begynner nå.

Mens Vålerenga fortsatt er med i bunnstriden for fullt, tok Molde steget ut av den verste hengemyra med 1-0-seieren søndag kveld. Det var en heldig seier, for Vålerenga hadde 5-6 sjanser til å lage mål, mens Molde hadde bare én - i høyden to - sjanser. Molde var uten nøkkelspillere som Daniel Berg Hestad, Magne Hoseth, Petter Chr. Singsaas og Bernt Hulsker.

Molde-trener Odd Berg lot ungguttene slippe til, og en av dem var Kai Røberg som laget 1-0 etter 14 minutter på et skudd via en Vålerenga-spiller.

- Jo, vi hadde tur denne gangen, og det trengte vi. Om ikke plassen er helt berget for oss ennå, så er vi i alle fall nesten sikret. Det gir oss et godt utgangspunkt for resten av serien, sier Berg.

Tørke

Vålerenga har fortsatt muligheten til å berge plassen i eliteserien på egen hånd, men da trenger Rekdal en spiller foran som vet hvor målet står. For VIF-spillerne misset på de mest opplagte sjanser i Molde. Det meste gikk utenfor eller over, resten tok en dyktig Molde-keeper Eddie Gustafsson seg av.

Erik Hagen var Vålerenga beste i denne kampen. Raske Freddy dos Santos skapte mange problemer for sin tidligere klubb, men fikk aldri dreisen på avslutningene sine.

Hos Molde framsto Magnus Kihlberg som sjefen og var banens beste spiller. Men også Eddie Gustafsson og debutanten John Andreas Husøy leverte en god kamp.

(NTB-Kjell Herskedal)