Rekdal åpner for LSK

Vil vurdere forespørsel.

Lillestrøm er i desperat poengnød etter nok et tap borte mot Fredrikstad. De har nå like mange poeng som HamKam på sisteplass og ser nedrykkspøkelset stramt i hvitøyet.

Til Dagbladet.no sin utsendte etter kampen, kunne ikke Erland Johnsen gi noen klart svar på hvordan LSK skulle komme seg opp av gjørma:

- Jeg har opplevd nedturer som spiller og trener før. Vi mangler selvtillit, men må bare stå sammen og jobbe oss ut av dette, sa en slagen Lillestrøm-trener til Dagbladet.no

Rekdal ledig
Spørsmålet er om tospannet Johnsen og Frode Grodås er de riktige trenerne for et LSK i krise. På de seks kampene de har vært ved roret har det bare blitt en seier, mot Ålesund hjemme, ellers bare tap, som mot Eidsvold Turn på borte i cupen.

Samtidig er Tom Nordlies gamle nemesis ledig på markedet.

Kjetil Rekdal avviser ikke en forespørsel fra Lillestrøm, hvis de skulle komme med en:

- Et spørsmål om jeg kan tenke meg å trene LSK er umulig å svare på. Men om jeg skulle få en forespørsel om det fra klubbledelsen, skal jeg love at jeg vil vurdere det og gi et ordentlig svar, sier Rekdal til Romerikes Blad.

Dette utsagnet er det nærmeste LSK- ledelsen kan få i retning av et «kom og hent meg»- utspill fra den erfarne ringreven.

kAN GJØRE COMEBACK:
Tidligere Vålerenga-trener Kjetil Rekdal åpner for LSK. FOTO: MORTEN HOLM/ SCANPIX
kAN GJØRE COMEBACK: Tidligere Vålerenga-trener Kjetil Rekdal åpner for LSK. FOTO: MORTEN HOLM/ SCANPIX Vis mer


Har en plan
Rekdal har allerede plan om hvordan han eventuelt kunne snu trenden på Åråsen:

- Først og fremst må alle være enige om hvordan laget skal spille. Vingling i mange retninger gjør situasjonen umulig. Det gjelder å begynne med det enkle, skape en grunnmur, for så sakte og sikkert bygge opp et eget spill, sier vår tidligere landslagskaptein til Romerikes blad.

Rekdal er fotball og tippe-ekspert for TV2, men påpeker at TV-jobben ikke vil stå i veien for en videre trener-karriere. For en ting er sikkert. «I» skal tilbake til fotballen.

Rekdal åpner for LSK
BETENKT JOHNSEN: Erland Johnsen og Frode Grodås har ikke klart å få Lillestrøm-skuta på rett kjøl.
NOK ET TAP: Garder Johansson jubler etter å ha sendt FFK i føringen i gårsdagens kamp. Espen Sørgård depper i bakgrunnen.