Rekdal åpnet med uavgjort

Vålerengas nye trener, Kjetil Rekdal, er fornøyd med dagens trenerdebut. Oslo-laget spilte 0-0 i treningskamp mot Start i dag.

- Mandag skal jeg ha møte med spillerne. Først i det møtet vil jeg legge fram hvilke endringer i opplegget jeg kan tenke meg. Kommunikasjon med spillerne skjer i garderoben. Det vil ikke skje gjennom pressen, sa Rekdal til NTB etter 0-0-kampen i Vallhall i Oslo.

- Jeg vil videreføre mye av den spillestil vi har hatt, men det skal ikke bli noe blåkopi av fjoråret. Enkelte justeringer blir det nok, sa Rekdal, som gjorde det klart at gjennombruddshissige fotball vil det bli.

Rekdal var fornøyd med mye av det han så i dagens kamp, hvor alle spillerne fikk prøve seg. Start er et lag som sannsynligvis vil kjempe med Vålerenga om opprykk til eliteserien.

- Jeg var godt fornøyd med spillernes innstilling. De sto på, mente Rekdal, som i kommende uker vil kartlegge spillerne. Han ønsker å finne ut av styrke og svakheter.

Rekdal skal være spillende trener.

- Jeg regner med den rollen jeg har hatt på banen de siste sesongene, sa Rekdal, som 8. november gjennomgikk en større operasjon i lysken.

- Det virker bra og mandag tar jeg fatt på individuell trening med ball, sa han.

Når han er tilbake for fullt på banen, er det for tidlig å si noe sikkert om.

(NTB)

<B>I FORSETET:</B> Kjetil Rekdal overtok i dag trenerrollen i Vålerenga etter Tom Nordlie (t.h). Det endte med uavgjort.