Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal avslører at han lurte seg inn på landslaget

- Drillo vet fremdeles ingenting. Se ukas «Fotballfeber»!

(Dagbladet): Fredrikstad trengte sårt poeng, men tapte på overtid mot Brann sist runde, da Andreas Landgren scoret selvmål. Fasit før de siste fire kampene er 14. plass og playoff, og med Molde og Rosenborg igjen på kampprogrammet, ser det tøft ut for laget fra plankebyen.

I ukas «Fotballfeber» er Fredrikstad-spiller Mads Hansen på besøk.

Hansen har over lengre tid slitt med skade i låret, og har fulgt laget fra sidelinja de to siste månedene. Spilleren har imidlertid holdt seg aktiv med den noe useriøse bloggen Fotballspiller. Her tar han opp kampen med Caroline Eriksens blogg Fotballfrue.

I «Fotballfeber» forteller han om hvordan bloggen oppsto og om påfunnene og veddemålene mellom ham og lagkameratene.

Aalesund-trener Kjetil Rekdal kom denne uka ut med selvbiografien «Mitt liv som I». Boka avslører flere hemmelige historier fra hans karriere, og vi har møtt Rekdal som forteller om en av dem: hvordan han lurte seg inn på landslaget igjen, høsten 1991.

Fotballspillere har gjennom alle år vartet opp med spektakulære og forferdelige hårfrisyrer. Sammen med vår gjest hyller vi et knippe av dem, og Hansen kårer den aller verste.

Helt til sist viser vi dere tribunespøkelset på Estádio do Dragão da Porto møtte PSG i Champions League, som førte til full jakt på det overnaturlige i portugisiske aviser. Hva var det egentlig som lurte seg bak silhuetten?