Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal betenkt over Albania-tur

Kjetil Rekdal er overrasket over at Det europeiske fotballforbundet (UEFA) lar Albania spille hjemme i EM-kvalifiseringskampen mot Norge 5. juni. Landslagskapteinen er betenkt over å reise til konfliktfylte Balkan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg håpet at vi skulle slippe, men må vi så må vi, sier Rekdal til NTB. Mandag avgjorde Uefa at Albania og de andre landene i konfliktområdet, bortsett fra Jugoslavia, får lov til å spille på hjemmebane. Det betyr at Rekdal og lagkameratene må reise til Tirana.

- Jeg hadde regnet med at kampen ville gå på nøytral bane, som det var signalisert, så dette høres rart ut. Jeg er betenkt, og regner med at det gjelder flere av spillerne, men vi kan ikke nekte å reise.

- Føler du at det vil være risikabelt?

- Det er sikkert trygt på stadion, men man kan vanskelig unngå å tenke på det som foregår i luftområdet rundt. Heldigvis er det lenge igjen til kampen skal gå, så vi får håpe at konflikten er løst til da, sier Kjetil Rekdal.

(NTB)