Rekdal blir gjerne Solskjærs assistent

Men bare i Premier League.

(Dagbladet): Allerede da Ole Gunnar Solskjær la opp i 2007 var Kjetil Rekdal soleklar:

- Det vil ikke overraske meg hvis han dukker opp som trener. At han kan hevde seg er det ikke tvil om. Jeg har ingen råd å gi ham.

Snart fem år etter er Solskjær ligamester med Molde, mens Rekdal har tatt to cupgull med Aafk på tre år.

Nå røper Aalesund-trener Rekdal overfor NRK at han har lekt med tanken om å bli Solskjærs assistent, under visse omstendigheter.

- Jeg har fleipet med ham om at jeg har lyst å være assistenten hans, men det måtte vært i en Premier League-klubb, altså, sier Rekdal til NRK.

- Ole Gunnar er den eneste mannen i hele verden jeg kunne vært assistenttrener under.

DRØMMEDUO? Kjetil Rekdal (t.v.) er ikke typen til å være assistent for en annen trener, men kan gjøre et unntak for Ole Gunnar Solskjær (t.h.). Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
DRØMMEDUO? Kjetil Rekdal (t.v.) er ikke typen til å være assistent for en annen trener, men kan gjøre et unntak for Ole Gunnar Solskjær (t.h.). Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix Vis mer

Overfor Dagbladet har Rekdal tidligere uttalt at det bare er «en fantasi» å bli trener i England, men at han gjerne trener en klubb et sted der han kan språket.

- Da blir det ganske enkelt, det blir Tyskland, Belgia, Østerrike, Danmark, Sverige, England eller Skottland.

Solskjærs muligheter ser han annerledes på.

- Det er mye, mye større sjanse for at Ole Gunnar blir trener i England enn at jeg blir det. Jeg måtte nok gått via andre steder for å komme dit. Kanskje hadde det ikke vært mulig i det hele tatt heller, sier Rekdal til NRK.

Kjetil Rekdal har ikke besvart Dagbladets henvendelser mandag ettermiddag.