FIKK DET SOM HAN VILLE: Nå som han styrer unna et obksurt og lite lag, vil Kjetil Rekdal ha hjemmekamp først. 
Foto: ARNT E. FOLVIK
FIKK DET SOM HAN VILLE: Nå som han styrer unna et obksurt og lite lag, vil Kjetil Rekdal ha hjemmekamp først. Foto: ARNT E. FOLVIKVis mer

Rekdal bønnhørt før trekningen

Møter ikke et ukjent østeuropeisk lag. Følg E-cuptrekningene direkte her fra klokka 12!

(Dagbladet.no): - Jeg vil ikke ha en liten klubb som er vanskelig å finne info på. Jeg vil ha en vesteuropeisk motstander, som vi ikke kommer til å undervurdere, sa Kjetil Rekdal ifølge VG, da Aalesund i går kontrollerte seg til playoff-kampene før gruppespillet i europaligaen.

Sannsynligvis var ikke det utslagsgivende da Uefa satte opp seedingsgruppa Aalesund skal trekkes mot, men Rekdal er etter alt å dømme svært fornøyd med å trekkes mot enten Sevilla, AZ Alkmaar, Club Brugge, Sparta Praha, Salzburg eller Stoke.

For Rosenborgs del er motstanderne langt mindre attraktive. Rosenborg er i seedet gruppe, og skal møte et av følgende lag i playoff:

• Bursaspor (Tyrkia)
• Vorskla Poltava (Ukraina)
• Olympiacos Volou (Hellas)
• Slovan Bratislava (Slovakia)
• AEK Larnaca (Kypros)

Trekningen begynner klokka 13.30, du kan følge den direkte i Dagbladets Sportsstudio!

Her finner de alle seedingsgruppene for lagene som skal spille om plass i europaligaen.

Champions League Også Champions League-playoffen trekkes i dag. Allerede klokka 12 skal tre skandinaviske lag finne ut hvem som står mellom dem og gruppespillet i den gjeveste europeiske turneringen.

FC København er det eneste skandinaviske laget som er seedet og skal møte enten Wisla Krakow, Genk, Sturm Graz, Viktoria Plzen eller Malmø.

Danske Odense, med nordmennene Espen Ruud og Tore Reginiussen i stallen, er i den andre trekningshalvdelen og skal møte enten Bayern München, Arsenal, Olympique Lyon, Villareal, eller Benfica.

Følge Champions League-trekningen direkte i Dagbladets sportsstudio fra klokka 12!