Rekdal danset jenka da AaFK tok årets første seier

Vant hjemme mot Odd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅLESUND (Dagbladet): Det så lenge lovende ut for hjemmepublikumet som ventet på årets første Aafk-seier. Og det manglet ikke på muligheter. Men nok en kamp ble det arbeid å utføre for Aalesund.

Sander Post var til kveldens kamp mot Odd satt inn som angrepsvåpenet Kjetil Rekdal mener må til for å vinne kamper. Etter 11 minutter hadde Post sjansen til å bidra da han med hodet tok ned en ball inne i Odds 16-meter. Men avleveringen til Micahel Barrantes som var på løp, ble for upresis.

Brasse Et par minutter senere var Demar Phillips godt plassert og avsluttet Aafk-angrepet med et brassespark som gikk til sides for mål. Med en offensiv start fikk Aalesund gjort noe med trua på seg selv, derfor fortsatte de å ta initiativet i førsteomgang. Odd kunne lett tatt ledelsen med Simen Brenne etter 22 minutter. Han fikk en retur fra Aalesund-keeper Sten Grytebust rett utenfor femmeteren. Brenne skjøt langt over.

Halvtimen spilt gikk hjemmelaget opp i ledelse med Demar Phillips. Fra en mølje av spillere ved Odds 16-meterstrek, fikk han til slutt klemt avgårde et skudd som satt i nota. Det hele var avslutningen på et angrep hvor Sander post hadde muligheten til å score, men ikke var god nok. Det ble i ettertid hevdet av Phillips skudd var innom ankelen til Post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer