FÅR KRITIKK: Kjetil Rekdal får kritikk for utspillene sine i etterkant av Aalesunds seier mot Tromsø. Foto: Scanpix
FÅR KRITIKK: Kjetil Rekdal får kritikk for utspillene sine i etterkant av Aalesunds seier mot Tromsø. Foto: ScanpixVis mer

- Rekdal driver med useriøs drittprat

Aafks styreleder smeller tilbake mot Rekdals bønn om nye spillere.

|||Styreleder Bjarne Haagensen i Aalesund slår tilbake mot det han mener er useriøs drittprat fra trener Kjetil Rekdal.

Til tross for 1-0-seier over tabelltoer Tromsø søndag, gikk Kjetil Rekdal hardt ut mot ledelsen i Aalesund etter kampen. Han etterlyste ambisjoner og handlekraft, noe som får AaFKs styreleder Bjarne Haagensen til å reagere.

— Kjetil Rekdal prater bare tull. Han vet at vi har et stramt budsjett vi må forsvare, men likevel går han ut og driver helt useriøs propaganda. Det blir for dumt, sier Haagensen tilSunnmørsposten.

— Ingen humørspreder Haagensen mener at Rekdal skal være glad han får beholde jobben etter slike uttalelser. — Hadde han vært i Molde for eksempel, ville han fått fyken, hevder styrelederen.

Haagensen legger imidlertid til at han mener at Rekdal har gjort en svært god jobb som trener for Aalesund, men at han burde holde seg for god til å gå til avisene med alt han har på hjertet.

— Kjetil er en glimrende sportslig leder, men han er ingen psykolog. Han er ingen humørspreder, og han må lære seg å skryte av folk i stedet for å drite dem ut, sier Haagensen, og viser til utskjellingen i etterkant av cupexiten mot Løv-Ham før ferien.

Støter ut enkeltspillere Etter 1-2-tapet mot førstedivisjonslaget fra Bergen gjorde Rekdal det klart at han ville kvitte seg med enkeltspillere. For første gang kommer det nå fram hvem dette handlet om.

— Han benket Diego Silva og Glenn Roberts, som begge spilte under cupfinalen i fjor. Nå har Diego reist, og Glenn og Khari Stephenson har han støtt helt ut. Kjetil burde ha sagt fra om at han ikke vil bruke enkeltspillere før vi betaler millioner av kroner for dem, sier Haagensen.

Kjetil Rekdal vil ikke kommentere kritikken fra Haagensen.

— Jeg tror jeg har sagt nok. Jeg har ikke lyst til å ta debatten med en investor i mediene. Vi får ta det mellom oss, sier han.

(NTB)