Rekdal eller Bjørnebye kan bli ny SF-sjef

Thodesen fikk én mill i sluttpakke.

Tor Thodesen (42) er enig med Sandefjord om en sluttpakke på én million kroner, skriver Sandefjords Blad.

Thodesens agent Stig Lillejord forhandlet med Vestfold-klubben hele onsdag kveld, etter at det i løpet av dagen ble klart at Thodesen ville få sparken.

Rett før midnatt ble avtalen klar.

Assistenttrener Kaz Sokolowski tar midlertidig over treneransvaret i Sandefjord.

Kun én seier i innledningen på sesongen gjorde at Sandefjord fant det nødvendig å kvitte seg treneren. 0-5-tapet for Notodden søndag var dråpen som fikk begeret til å flyte over.

- I realitetene hadde vi ikke noe valg lenger, det var en elendig avslutning på eliteserien, det har ikke vært noe særlig til resultater i vinter og vi har hatt en håpløs sesongstart i førstedivisjon, sier styreleder Jørn Granerød til Sandefjords Blad.

De to tidligere landslagsheltene Stig Inge Bjørnebye og Kjetil Rekdal blir begge knyttet til den ledige trenerjobben. Assistent Kaz Sokolowski leder vestfoldingene inntil videre.

- Hadde jeg fått sparken før det som skjedde i fjor høst, ville jeg nok tatt det mye mer personlig. Nå er det først og fremst en lettelse, sier Thodesen til SB.

FÅR SLUTTPAKKE:  Sandefjord-trenger Tor Thodesen. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
FÅR SLUTTPAKKE: Sandefjord-trenger Tor Thodesen. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer

- Da jeg så hvilken vei det bar mandag og tirsdag ønsket jeg bare å få avsluttet dette på en ryddig måte. Jeg er ikke økonomisk uavhengig, og derfor har jeg vært avhengig av å få til en sluttavtale med SF som kan gjøre framtida levelig, sier Thodesen.

(NTB)