Rekdal endrer mot IFK

Kjetil Rekdal lover endringer på laget til kampene mot IFK Göteborg og Brann.

Vålerenga-treneren bekrefter at nye spillere vil få sjansen allerede i torsdagens avgjørende Royal League-kamp. Men han tilbakeviser at dette kommer som en følge av tapet mot Ham-Kam.

-  Det blir definitivt endringer. Det er helt logisk. Vi har heldigvis en stor stall, og mange viktige kamper. Da blir det rotasjoner, sier treneren, som ikke vil røpe hvilke konkrete grep han ser for seg:

-  Arne Erlandsen leser norske aviser.

Hører dårlig

Da Bernt Hulsker forlot Briskeby med hull på trommehinna, føyet han seg inn i rekka over Vålerenga-spisser med skader. Hulsker sto derfor over gårsdagens restitusjonsøkt, og må ta det med ro i dag også.

-  Jeg hører dårlig på det ene øret. Alt går i mono, sier Hulsker, som ikke har smerte etter møtet med ballen.

Først i morgen vil det bli tatt en endelig avgjørelse på om han kan spille bortekampen mot IFK Göteborg.

-  Legene sier at det kan være grodd innen ei uke. Jeg skal uansett rekke kampen mot Brann.

IKKE FORNØYD: VIF-trener Kjetil Rekdal likte dårlig det han så mot Ham-Kam søndag, og lover forandringer mot IFG Göteborg torsdag. - Vi har heldigvis en stor stall, og mange viktige kamper. Da blir det rotasjoner, sier Rekdal. Foto: Arnt E. Folvik
IKKE FORNØYD: VIF-trener Kjetil Rekdal likte dårlig det han så mot Ham-Kam søndag, og lover forandringer mot IFG Göteborg torsdag. - Vi har heldigvis en stor stall, og mange viktige kamper. Da blir det rotasjoner, sier Rekdal. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

Nytt spisspar

Dersom Hulsker er ute av Royal League-oppgjøret, er det ifølge treneren Freddy dos Santos og Morten Berre som ligger an til å utgjøre angrepsvåpenet.

Men han har en joker på gang: Daniel Fredheim Holm gjennomførte i går sin første trening siden lårskaden han pådro seg i midten av mars.

-  Er han spilleklar, så er han aktuell for de to kampene som venter denne uka. Alle så i fjor hva han kan gjøre for oss. Men jeg vil ikke gamble. Det er viktigere at Daniel blir helt frisk til kampene som venter.

-  Hva med Ronny Johnsen som spiss?

-  Det skal mye til før det blir aktuelt, i hvert fall i startoppstillingen.

Grindheim på vei

Christian Grindheim var en av 1. divisjons soleklare enere i fjor. Vålerenga kjøpte U-21-kapteinen fra Haugesund rundt årsskiftet, men midtbanespilleren har slitt med skader. Både mot IFK Göteborg og Ham-Kam har han fått sjansen mot slutten av kampen.

Flere enn Klanen har latt seg imponere av viljen og innsatsen til talentet.

-  Han har vært positiv. Christian har vært uheldig med skader, men vil få sjansen. Han er definitivt aktuell for mer spilletid i de nærmeste kampene, sier Rekdal.