- Rekdal er like ille som Mueller

Kyvåg med harde påstander i Tabloid. - Spillerne oppfatter meg som ærlig og saklig, svarer Rekdal.

SAMMENLIGNET MUELLER MED REKDAL: Frode Kyvåg har levd et langt liv som håndballtrener, og snakket i dag om sine erfaringer med trakassering i idretten på «Tabloid», i lys av Peter Mueller-saken. - For meg er det like forferdelig å se en trenerkollega som Kjetil Rekdal stå i det offentlige rom og æresskjelle en spiller, som at ei jente på tomannshånd blir æresskjelt, sa han. Foto: TV 2.
SAMMENLIGNET MUELLER MED REKDAL: Frode Kyvåg har levd et langt liv som håndballtrener, og snakket i dag om sine erfaringer med trakassering i idretten på «Tabloid», i lys av Peter Mueller-saken. - For meg er det like forferdelig å se en trenerkollega som Kjetil Rekdal stå i det offentlige rom og æresskjelle en spiller, som at ei jente på tomannshånd blir æresskjelt, sa han. Foto: TV 2. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Håndballnestor Frode Kyvåg var i kveld invitert til TV 2s debattprogram «Tabloid», der «trakassering av idrettsutøvere» var tema i lys av Peter Muellers famøse kommentarer til Maren Haugli. Mot slutten av programmet sammenlignet Kyvåg Mueller-saken med da Aalesund-trener Kjetil Rekdal skjelte ut innbytter Trond Fredriksen etter en kamp mot Start i våres.

- For meg er det like forferdelig å se en trenerkollega som Kjetil Rekdal stå i det offentlige rom og æresskjelle en spiller, som at ei jente på tomannshånd blir æresskjelt. Det er trakassering av verste sort, og når han (Rekdal) i tillegg sier at han er «lei av alle hobbypsykologer som skal fortelle meg hvordan jeg skal drive treninga mi», blir jeg helt oppgitt, sa Kyvåg.

- Mener du Rekdal er like ille som Mueller?, spurte programleder Trude Teige?- Ja. Og vet du hva som er ille? At Aalesunds ledelse ikke reagerer, at ikke øvrige myndigheter reagerer. Det er de som skal fortelle deg det. Det blir beskrevet i media én dag, og så er det glemt, sa Kyvåg.

Overfor Dagbladet bekrefter han at det var Fredriksen-episoden han siktet til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer