Rekdal får 20 millioner til spillerkjøp

Kjetil Rekdal har så stor tillit hos investorene at han trolig vil møte en åpen pengesekk den dagen han vil gjøre sine første spillerkjøp. Etter det Dagbladet erfarer setter VIF av rundt 20 millioner kroner til å styrke stallen.

John Fredriksen har gitt klare signaler om at han vil satse skikkelig på et kjapt opprykk til eliteserien. Det bekreftet investor Tor Olav Trøim overfor Dagbladet i januar.

- Vi kommer nok til å overraske mange, sa Trøim til Dagbladet den gangen. Nå har investorene fått det akkurat slik de vil i VIF, og dermed vil det neppe stå på pengene. Det bekreftet også Rekdals rådgiver, Trond Mathisen.

- Det ligger ikke noe klausuler eller føringer om midler i Kjetils kontrakt, men siden ambisjonene går på opprykk, så er det naturlig at det også satses rent økonomisk. Foreløpig vil ikke Rekdal uttale seg om spillerstallen, eller hvilke spillere han kan tenke seg.

- Vi skal ha et møte førstkommende mandag med spillerne. Og jeg har sagt til dem at vi starter med blanke ark. Alle har i utgangspunktet like sjanser til å spille seg på laget, sier Rekdal.