Rekdal fikk over en halv million av Betsson

Hevder Aalesund var kjent med avtalen.

PRESSEMELDING:  I en pressemelding forteller Kjetil Rekdal at han mottok over en halv million fra det utenlandske spillselskapet BetssonFoto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
PRESSEMELDING: I en pressemelding forteller Kjetil Rekdal at han mottok over en halv million fra det utenlandske spillselskapet BetssonFoto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(DAGBLADET): I en pressemelding i ettermiddag har Kjetil Rekdal kommet med uttalelse rundt sin avtale med det utenlandske spillselskapet Bettson.

For de leverte han tippetips under pseudonymet «Hroar», samtidig som han leverte til tips til TV 2.

- I perioden 2010 til 2012 leverte jeg innhold til en blogg med tippetips under pseudonymet «Hroar» for Betsson. For dette mottok jeg et honorar for hele perioden på 550 000 kroner. Som media tidligere har omtalt, var 200 000 kroner av disse honorar for 2012, skriver Rekdal i pressemeldingen.

Dagbladet møtte Rekdal på Gardermoen tidligere i dag. Da uttalte VIF-sjefen at det var en del ting han måtte sette seg inn før han kunne uttale seg.

I pressemeldingen hevder Rekdal at Aalesund-direktør Henrik Hoff har vært kjent med avtalen hele tiden.

- Dialogen mellom meg og Betsson ble startet opp våren 2010. Jeg, min kone og Tor Hogne Aarøy ble invitert med på en pokertur til Malta i slutten av november 2010. Denne turen ble klarert med Aalesund FK ved Henrik Hoff. Hoff ble også informert om at jeg leverte innhold til en Betsson-blogg under pseudonymet «Hroar», og at jeg ville motta honorar for dette. Det var helt greit for Hoff så lenge jeg ikke brukte mitt navn. Aalesund FK har siden november 2010 hele tiden vært kjent med mitt forhold til Betsson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer