Rekdal fortsetter i VIF

Kjetil Rekdal (31) fortsetter i Vålerenga i minst tre og et halvt år til. - Jeg kunne reist til utlandet og tjent mer, men synes likevel det var lett å velge Vålerenga, sier han til Dagbladet.

Parallellt med fotballen skal han være med i den sportslige planleggingen. Når han gir seg som aktiv skal han gå over i en stilling som sportssjef.

Ifølge eget utsagn sto han igjen med to-tre alternativer før helga. Et av tilbudene skal ha vært det beste han noensinne har fått. Han valgte Vålerenga, men vil ikke si noe om hvor mange millioner han får for å bli i klubben ut 2003-sesongen.

- Både klubben og jeg er fornøyd med avtalen. Da synes jeg ikke det er noen grunn til å snakke om økonomi, sier Rekdal på pressekonferansen i Vålerenga-sjappa.

Ole Jacob Frich, nestformann i Vålerenga Fotball, mener kontrakten som nå er undertegnet er det beste bevis på Rekdals store hjerte for Vålerenga.

- Vi er glad forlovelsen Rekdal inngikk med Vålerenga tidligere i år nå har endt i giftermål, sier Ole Jacob Frich til Dagbladet.

BLIR I ENGA: Rekdal etter 4-1 scoringa i debutkampen mot Tromsø.