Rekdal fortviler: - Haaland hadde scoret 50

På tross av en innholdsrik sesongstart med mye høydepunkter, sier Kjetil Rekdal at nivået i Eliteserien er for lavt. Han mener at nivået er med på å gjøre at talenter forlater norsk fotball for tidlig.

FORTVILER: Kjetil Rekdal mener nivået i Eliteserien var bedre for 5-6 år siden. Foto: Svein Ove Ekornesvg / NTB scanpix
FORTVILER: Kjetil Rekdal mener nivået i Eliteserien var bedre for 5-6 år siden. Foto: Svein Ove Ekornesvg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Nivået har dalt kraftig i Eliteserien. Det har rast ned de siste ti åra, sier Kjetil RekdaI til Dagbladet.

I Eliteseriens Fotball Direkte-studio for to uker siden satte Rekdal spørsmålstegn om nivået i Eliteserien hadde blitt lavere de siste åra. Etter Amahl Pellegrinos drømmemål mot Strømsgodset, uttalte han følgende:

- Hvorfor har han ikke gjort det her før? Kan det være at nivået i Eliteserien har dalt ned de 5-6 siste åra for eksempel, sa Rekdal.

Til Dagbladet utdyper han utspillet.

- Nivået er for lavt. Det har blitt for stor forskjell mellom lagene. Bunnen av Eliteserien er for dårlig. Det er synd, sier Rekdal og fortsetter:

- Det må bli færre lag i Eliteserien. Da får man bedre kvalitet og jevnere kamper. Produktet Eliteserien hadde tjent på å ha færre lag.

Rekdal har flere ganger tidligere uttrykt misnøye rundt hvor mange lag det er i Eliteserien og mener at antallet må ned for å få et bedre produkt.

Eurosport-eksperten legger til at utspillet i «Fotball Direkte» ikke var ment som noe vondt rettet mot Eliteseriens stjerneskudd Amahl Pellegrino.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer