Rekdal garanterer mål mot RBK

- Vi er for gode til ikke å score, sier VIF-treneren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLE (Dagbladet.no): Serielederen har ikke scoret mål på de fire siste kampene. Sist gang Vålerenga kunne juble for scoring, var borte mot Fredrikstad 13. september. Søndag møter de et Rosenborg-lag som bare har sluppet inn ett mål på de siste tre seriekampene.

Kjetil Rekdal er likevel skråsikker på nettsus.

- Vi scorer garantert mot Rosenborg. Det er jeg brennsikker på.

- Ligner på oss sjøl

- Hvordan kan du være så sikker?

- Jeg ser en stigende formkurve for hele laget. Et lag med så mye kvalitet som det vi har vil over tid få ut potensialet. Vi er rett og slett for gode til å ikke score mål, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.no.

Han mener kampen på Ullevaal minner veldig om det motsatte oppgjøret på Lerkendal 27. juni. Også den gang kom Vålerenga fra en tøff periode, med fem strake kamper uten seier. Takket være to mål av Morten Berre og ett av Ardian Gashi vant Vålerenga 3-2.

- Den kampen minner veldig om den perioden vi har vært inne i nå. De siste to ukene har vi fått tilbake humøret og aggressiviteten. Nå begynner vi å ligne på oss sjøl, hevder Rekdal.

Det gjør også Rosenborg, som har vunnet sine tre siste seriekamper med overbevisende 13-1 i målforskjell.

Må prestere årsbeste

Mot Vålerenga har de imidlertid slitt de siste årene: De fire siste innbyrdes oppgjørene har endt med Vålerenga-seier. Fem seirer på rad har de derimot aldri klart.

- Vi har en god statistikk i ryggen, men enkelt blir det ikke. Jeg tror vi må prestere årsbeste for å slå Rosenborg. Men selv om vi spiller fantastisk, er det ikke sikkert at det er nok, sier Kjetil Rekdal.

- Hva taler til Vålerengas fordel på søndag?

- At vi har spiller på en kokende hjemmebane og er utrolig sugne på å vinne. Sammenlignet med Rosenborg, har vi det største forbedringspotensialet.

Christian Grindheim tror Vålerenga blir historiske og tar sin femte straker seier mot Rosenborg.

- Det skjer på søndag. At Rosenborg har et tøffere kampprogram med Champions League taler også til vår fordel, sier han.

PÅ SØNDAG SKJER DET: Tror Christian Grindheim.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer