Rekdal glad for Vålerengas framgang

Men i kveld skal han prøve å stoppe den. Tippeligaen direkte fra 18.00.

COMEBACKET UTSATT: Daniel Fredheim Holm skulle gjøre comeback etter skade i dag, men en ny skade på trening i går gjør at det må utsettes. Foto:  Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
COMEBACKET UTSATT: Daniel Fredheim Holm skulle gjøre comeback etter skade i dag, men en ny skade på trening i går gjør at det må utsettes. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Følg fire kamper klokka 18.00 og AaFK - VIF klokka 20.00 på live.dagbladet.no(Dagbladet.no): Aalesund og trener Kjetil Rekdal får besøk av gamleklubben Vålerenga i kveld. Rekdal legger ikke skjul på at han fortsatt har følelser for Oslo-klubben.

Og han gleder seg over at Vålerenga har vært i god form den siste tida.

- Det er jeg veldig glad for som Vålerenga-supporter, og så får jeg legge det bort i et par timer. Jeg synes det er bra de er med i toppen og kjemper på øvre halvdel. Norsk fotball trenger Vålerenga med der, sier Rekdal til TV 2 Sporten.

Vålerenga-trener Tor Ole Skullerud deler selvsagt Rekdals glede for de gode resultatene. Men han ofrer ikke mye energi på at det er Rekdal som sitter på nabobenken i kveld.

- Rekdal tenker jeg ikke på, vi har fokus på Aalesund. Det blir en tøff kamp på kunstgresset deres. Det er et stor entusiasme i Aalesund, og det er et hardtarbeidende lag som er vanskelig å slå på bortebane, sier Skullerud. Vålerenga må klare seg uten tre av sine angrepsalternativer i Ålesund. I går lå alt til rette for Daniel Fredheim Holms etterlengtete comeback. Nå er han ute igjen etter at han fikk en overbelastning i låret på trening i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer