Rekdal glad for Vålerengas framgang

Men i kveld skal han prøve å stoppe den. Tippeligaen direkte fra 18.00.

COMEBACKET UTSATT: Daniel Fredheim Holm skulle gjøre comeback etter skade i dag, men en ny skade på trening i går gjør at det må utsettes. Foto:  Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
COMEBACKET UTSATT: Daniel Fredheim Holm skulle gjøre comeback etter skade i dag, men en ny skade på trening i går gjør at det må utsettes. Foto: Håkon Mosvold Larsen, ScanpixVis mer

||| • Følg fire kamper klokka 18.00 og AaFK - VIF klokka 20.00 på live.dagbladet.no

(Dagbladet.no): Aalesund og trener Kjetil Rekdal får besøk av gamleklubben Vålerenga i kveld. Rekdal legger ikke skjul på at han fortsatt har følelser for Oslo-klubben.

Og han gleder seg over at Vålerenga har vært i god form den siste tida.

- Det er jeg veldig glad for som Vålerenga-supporter, og så får jeg legge det bort i et par timer. Jeg synes det er bra de er med i toppen og kjemper på øvre halvdel. Norsk fotball trenger Vålerenga med der, sier Rekdal til TV 2 Sporten.

Vålerenga-trener Tor Ole Skullerud deler selvsagt Rekdals glede for de gode resultatene. Men han ofrer ikke mye energi på at det er Rekdal som sitter på nabobenken i kveld.

- Rekdal tenker jeg ikke på, vi har fokus på Aalesund. Det blir en tøff kamp på kunstgresset deres. Det er et stor entusiasme i Aalesund, og det er et hardtarbeidende lag som er vanskelig å slå på bortebane, sier Skullerud.

Vålerenga må klare seg uten tre av sine angrepsalternativer i Ålesund. I går lå alt til rette for Daniel Fredheim Holms etterlengtete comeback. Nå er han ute igjen etter at han fikk en overbelastning i låret på trening i går.

I tillegg mangler Dawda Leigh og Mostafa Abdellaoue. Leigh har antydning til strekk i låret, mens «Mos» ikke er friskmeldt etter overtråkk.

• Følg fire kamper klokka 18.00 og AaFK - VIF klokka 20.00 på live.dagbladet.no

FORTSATT VIF-FAN: Aalesunds-trener Kjetil Rekdal gleder seg over framgangen til kveldens motstander Vålerenga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
FORTSATT VIF-FAN: Aalesunds-trener Kjetil Rekdal gleder seg over framgangen til kveldens motstander Vålerenga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix Vis mer