Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal fornøyd med å være tilbake som trener

Rekdal gledet seg over comebacket

Start og Strømsgodset stilte med hver sin comebacktrener søndag. Både Kjetil Rekdal og Bjørn Petter Ingebretsen storkoste seg på sidelinjen.

Kristiansand  20180610.
Start trener Kjetil Rekdal under eliteseriekampen i fotball mellom Start og Strømsgodset på Sør Arena.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Kristiansand 20180610. Start trener Kjetil Rekdal under eliteseriekampen i fotball mellom Start og Strømsgodset på Sør Arena. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

Kampen i Kristiansand endte 1-1. Begge lag trengte poeng etter en tung start i eliteserien, og begge lag stilte med ferske menn med treneransvaret.

For Start-trener Kjetil Rekdal var det første gang han ledet et lag ut i kamp siden han ga seg som Vålerenga-trener høsten 2016.

- Det var gøy. Litt spesielt og litt rart. Det er en stund siden sist, men man kommer egentlig fort inn i det, sa Rekdal til NTB etter poengdelingen.

- Man blir fort glad for ting man ser, så blir man av og til irritert for ting man ser, fortsatte Rekdal, som tok over Start-jobben etter at Mark Dempsey fikk sparken etter bare ti seriekamper.

Godt stykke arbeid

Start ligger under streken med åtte poeng, så Rekdal har en godt stykke arbeid foran seg for å føre laget oppover på tabellen. Om tre dager er det cupkamp mot HamKam, men neste seriekamp spilles ikke før om fjorten dager.

- Hva blir det viktigste mot neste kamp?

- Gjenskape energien, gjenskape innsatsen. Så må vi prøve på å få spillet til å bli bedre, sier Start-treneren.

Også motstanderlaget Strømsgodset stilte med helt fersk trener i Bjørn Petter Ingebretsen.

Ingebretsen var hovedtrener for drammenserne tidligere, men ga seg på grunn av helseproblemer i 2016. Onsdag forrige uke trakk Tor Ole Skullerud seg fra trenerjobben, og inn i manesjen kom atter en gang Ingebretsen. Riktignok på midlertidig basis.

- Gøy

- Det var gøy. Jeg har gledet meg som en unge i de tre dagene vi har hatt, så det var morsomt, sier Ingebretsen.

Om han får tilbud om å få hovedtrenerjobben fast sier han at det da er større sjans for at han takker ja enn nei.

Ingebretsen sier at han kun skal gjøre mindre endringer for at Strømsgodset skal ta flere poeng.

- Det er små justeringer. Vi ønsker å spille litt mer framover enn det vi har gjort i perioder, og bruke litt færre touch.

- Vi må bare gjøre jobben vår, trene og bli bedre. Hvis vi klarer å få ut potensial i gruppa framover kan vi ta mange poeng.

Strømsgodset ligger på 12.-plass med 13 poeng. Kun to poeng skiller laget fra nedrykksstreken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media