Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal håper Flo blir Vålerengas nye «Ivers»

Og Tore Andre var yr som en guttunge etter Engas første seier i år.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet.no): - Dette har jeg gledet meg til å mange, mange måneder, smiler en glad Tore Andre Flo overfor Dagbladet.no etter sine første 25 minutter i Tippeligaen i år.

For Kjetil Rekdals spissmangel har vært skrikende for alle som har sett fjorårets seriemestere i aksjon denne sesongen, og da er det betryggende for sjefen å se at mannen de alle har ventet på i vinter endelig er tilbake.

- Tore Andre kommer inn og setter litt liv i laget. Vi fikk bedre kontroll på det etter at han kom inn, sier Rekdal.

Og vet at han trengte det. For de første tjue minuttene av andreomgangen på landslagsarenaen var det bare Viking det handlet om. Og det lå en utligning i den såkalte lufta. Til stryningen kom innpå.

- Ja, jeg var i hvert fall full av energi i dag, og hadde jeg ikke fått spille måtte jeg tatt meg en løpetur for å bli kvitt noe av energien, sier Flo.

Og det var ikke det at han strålte så voldsomt utpå der som gjorde at kampbildet endret seg. Det så mer ut til at de andre ti fikk seg en selvtillitsopptur med Flo på banen. I tillegg til at Rekdal umiddelbart la om til 4-3-3. Plutselig var det fasong på spillet igjen, og Vålerenga produserte sine to største sjanser i kampen etter Flos innhopp.

- I dag så vi hvor viktig Steffen Iversen var for angrepsspillet vårt når vi fikk det til å flyte. Tore Andre kan bli noe av det samme for oss, sier en optimistisk Rekdal til Dagbladet.no.

Og når spiller han nitti fulle minutter for de regjerende seriemesterne?

JOKER? Tore Andre Flo gjorde endelig comeback for Vålerenga i går. Rekdal håper han kan heve angrepsspillet slik Steffen Iversen gjorde det i fjor. Foto: Scanpix
JOKER? Tore Andre Flo gjorde endelig comeback for Vålerenga i går. Rekdal håper han kan heve angrepsspillet slik Steffen Iversen gjorde det i fjor. Foto: Scanpix Vis mer

- I løpet av et par uker, sier Rekdal.

- Jeg tror nok ikke det tar så veldig lang tid. Jeg er veldig godt trent, sier hovedpersonen selv.

Rekdal håper Flo blir Vålerengas nye «Ivers»
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling