Kjetil Rekdal vurderer å satse videre som fotballtrener

Rekdal har fått jobbtilbud i utenlandsk klubb: - Jeg kan være trener igjen på mandag

En europeisk klubb har tilbudt Kjetil Rekdal jobb som hovedtrener. På mandag må 48-åringen bestemme seg om han skal si ja eller gamble. 

JOBBTILBUD: Kjetil Rekdal kan være fotballtrener i en ny klubb igjen allerede på mandag. Vålerenga-bilen har han ennå ikke rukket å bytte ute. Her foreviget ved Vikingskipet på Hamar i formiddag i møte med Dagbladet. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
JOBBTILBUD: Kjetil Rekdal kan være fotballtrener i en ny klubb igjen allerede på mandag. Vålerenga-bilen har han ennå ikke rukket å bytte ute. Her foreviget ved Vikingskipet på Hamar i formiddag i møte med Dagbladet. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet): Han står bak norsk landslagsfotballs stolteste øyeblikk. Han var kapteinen i den mest gylne perioden i norsk fotball. Som spiller var Kjetil Rekdal sjef på banen og ble spådd en lysende trenerkarriere.

Etter opprykk, cupgull og seriegull med Vålerenga, en unik snuoperasjon i Lierse, et kort eventyr i Kaiserslauten og to cupgull i Aalesund, ble andre epoke i VIF en reise i motgang.

Vinden snudde. Rekdal kjempet i stormen, selv om belastningen var enorm. Forrige uke innså han at nok var nok. Ronny Deila får fortsette på snuoperajonen og talentdyrkingen som «I» startet på.

Nå er Rekdal klar for nye oppgaver. Med blanke ark og nye impulser. Det er det 48-åringen trenger. Derfor vurderer han å si nei til alle de alternative jobbtilbudene han allerede har fått etter at han sluttet i Vålerenga for en uke siden.

I stedet kan han være fotballtrener igjen allerede på mandag, i en god europeisk toppklubb. Det forteller Rekdal til Dagbladet.

- Jeg har fått et tilbud nå som jeg vurderer. Jeg må bruke helga på å tenke gjennom dette, avslører Rekdal overfor Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer