Rekdal har fått tilbud fra tre utenlandske klubber

I Norge har det vært stille.

STRESSER IKKE: Kjetil Rekdal har ikke hastverk med å finne seg jobb, tre uker etter at han skilte lag med Aalesund. 
Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
STRESSER IKKE: Kjetil Rekdal har ikke hastverk med å finne seg jobb, tre uker etter at han skilte lag med Aalesund. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er nøyaktig tre uker siden Kjetil Rekdal ble sparket som Aalesund-trener.

Siden da har han tatt livet med ro, deltatt på noen boksigneringer, tilbrakt tid med familien - og mottatt en del henvendelser og forespørsler fra interesserte klubber.

Rekdal sier tre utenlandske klubber har vært i kontakt. To av dem har fått nei, den tredje har han ennå ikke svart. Men sannsynligvis får også de tommelen ned fra 44-åringen.

- Tilbud har jeg, det er jeg ikke redd for. To henvendelser har jeg sagt nei til, den tredje var mer interessant. Men det må være et større perspektiv på det enn at klubben trenger hjelp fram til sommeren. Slike ting er ikke aktuelt med små unger, sier Rekdal til Dagbladet.

- Naturlig at mitt navn kommer opp De to klubbene som har fått nei ønsket begge en vikartrener fram til sommeren. Den tredje, som var hakket mer interessant, åpnet for en lenger periode. De har også kontaktet Rekdal tidligere og fått nei.

- Det er en klubb med problemer på og utenfor banen. De gjør alt for å sy sammen en pakke som skal være grei nok, men i utgangspunktet er det også fram til sommeren. Så da skal det mye til, sier Rekdal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer