NY MANN KLAR PÅ VALLE: Michael Schjønberg har signert en toårsavtale med Vålerenga. Han blir en del av Kjetil Rekdals trenerteam.Foto: VIF Media/vif-fotball.no
NY MANN KLAR PÅ VALLE: Michael Schjønberg har signert en toårsavtale med Vålerenga. Han blir en del av Kjetil Rekdals trenerteam.Foto: VIF Media/vif-fotball.noVis mer

Rekdal henter danske til Vålerengas trenerteam

Kjenner Michael Schjønberg fra tiden i Kaiserslautern.

Vålerenga ansatte tirsdag danske Michael Schjønberg (45). Han skal jobbe i trenerteamet rundt A-laget, melder vif-fotball.no.

Schjønberg hadde sin aktive spillerkarriere i Esbjerg, Hannover 96, Odense BK og Kaiserslautern. Han ble tysk mester med Kaiserslautern i 1998 og har også 44 landskamper for Danmark.

45-åringen har en lang trenerkarriere bak seg. I 2007 ble han sportsdirektør i Kaiserslautern da Rekdal var hovedtrener i klubben.

Hans siste jobb var som sportsdirektør og hovedtrener for FC Vestsjælland. Han har skrevet toårskontrakt med Vålerenga.

- Jeg kjenner Michael fra tiden i Kaiserslautern. Han er en person som jeg jobber godt sammen med. Vi har holdt kontakten siden tiden i Tyskland, og når jeg nå overtok Vålerenga passet det godt å snakke om muligheten for et nytt samarbeid, sier Kjetil Rekdal.

(NTB)