Rekdal hyller Sander (17):- Banens beste spiller

Høster skryt.

HYLLER UNGGUTTEN: 17 år gamle Sander Berge har på kort tid blitt en av de mest spennende unge spillerne i Norge. Nå hylles han av Kjetil Rekdal. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
HYLLER UNGGUTTEN: 17 år gamle Sander Berge har på kort tid blitt en av de mest spennende unge spillerne i Norge. Nå hylles han av Kjetil Rekdal. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpixVis mer

HAUGESUND (Dagbladet): Etter Christian Grindheims matchvinnerscoring like før pause, var Vålerengas ledelse aldri ordentlig truet. Kjetil Rekdal mener seieren kan kreditteres en helt spesiell spiller.

- Jeg mener at Sander Berge var den beste av spillerne på banen i dag. Vi har enorm tro på ham. Han er 17 år, og spiller godt. Det er veldig betryggende, sier sunnmøringen.

- Bedre enn Ajer Også kaptein Christian Grindheim skryter av unggutten.

- Det er lenge siden jeg har sett et så stort talent i Vålerenga.  Han er sterk, rask og god til å lese pasninger. Han kan bli så god som han bare vil, sier haugesunderen og fortsetter:-

Slik som jeg ser det er Sander bedre enn for eksempel Kristoffer Ajer.

Talent på offensiven Stortalentet har til nå kun vært involvert for U17-landslaget. Han mener selv han er klar for større utfordringer.

- Jeg har kun spilt på landslagsnivå for mitt kull. Jeg spiller for å bli best mulig og er klar til å bidra for de øvrige landslagene også, sier han.

- Fortjent seier
Selv om kampen kun endte 1-0 mener Rekdal at  hans lag vant fortjent, selv om han innrømmer at det ikke var lett.

- Vi var veldig ukomfortable de første 20-25 minuttene. Spilleforholdene var vanskelige i og med at det regnet så mye. I andre omgang synes jeg at vi spiller klokt. 

- Om du ser på ballbesittelse, antall sjanser og lignende kan man si at vi vinner fortjent. Likevel føler jeg at seieren er knepen. Det var ingen lett seier, sier han.