Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Rekdal kan bli Hertha-trener

Tyske medier peker han ut som klubbens redningsmann.

TIL TYSKLAND? Aalesund-trener Kjetil Rekdal skal ifølge tyske medier være på vei tilbake til Berlin, som trener for klubben der han spilte fram til 2000. Foto: Lise Åserud / SCANPIX
TIL TYSKLAND? Aalesund-trener Kjetil Rekdal skal ifølge tyske medier være på vei tilbake til Berlin, som trener for klubben der han spilte fram til 2000. Foto: Lise Åserud / SCANPIX Vis mer

|||(Dagbladet.no): Aalesund-trener Kjetil Rekdal lanseres i dag som mulig ny trener for Bundesliga-klubben Hertha Berlin.

Flere tyske medier nevner nordmannen som en av de heteste kanditatene til å ta over trenerjobben etter Lucien Favres, som fikk sparken etter søndagens tap mot Hoffenheim.

Express.de skriver i dag at Rekdal er på topplista sammen med Hans Meyer, Jürgen Röber, Lothar Matthäus.

- Det er jo artig det. Men jeg har ikke hørt noe fra klubben selv og kan ikke ta stilling til spekulasjoner. Jeg trives godt i Aalesund og har kontrakt i to år til. Bortsett fra at det har regna litt for mye i det siste, så er det bra her, sier Rekdal til Dagbladet.no.

Rekdal er godt kjent i tysk fotball etter å ha spilt i Hertha Berlin i fra 1997 til 2000 og var kaptein på laget. Han har også blitt lansert som trener i Hertha Berlin en rekke ganger tidligere.

- Jeg kan ikke bruke tid på spekulasjoner. Er det noe jeg har lært i fotball så er det å ta en gang av gangen. Nå skal vi spille cupfinale og vi har en spennende serieavslutning foran oss. Mitt fokus ligger der, sier Rekdal.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media