Rekdal klar for Latvia-kamp

Kjetil Rekdals (30) bruddskade er så godt som leget. Hertha Berlin-spilleren tror han kan spille landskamp for Norge mot Latvia den 9. oktober.

Den 11. august i år brakk Norges tidligere landslagskaptein venstrebeinet - igjen. På nøyaktig samme sted som bruddet sist vinter. Da 30-åringen ble operert, mente legene at han tidligst kunne spille fotball for fullt igjen en gang ut i oktober. Men i dag kom gladmeldingen for Rekdal:

- I dag fikk jeg svar på røntgenbilder av det skadde venstre leggbeinet. Bruddet er godt i gang med å gro riktig sammen, og det har gått veldig raskt. Det er rett og slett i ferd med å bli leget. Ikke så veldig benskjør likevel, da, skriver Kjetil Rekdal på sin Internett-side i dag.

Snart kampklar

Midtbanespilleren forteller at han er i 100 prosent trening igjen allerede om 14 dager. Dermed kan han være kampklar i slutten av september måned.

- Makan til god nyhet er det lenge siden jeg har hørt, og nå er jeg meget optimistisk, skriver han videre.

Onsdag drar Rekdal til Oslo for å se Norge spille den viktige kampen mot Slovenia. Deretter håper han å være kampklar den 9. oktober når Norge spiller sin siste EM-kvalifiseringskamp - borte mot Latvia.