Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rekdal leier spiss og kantspiller

Men har hastverk.

TJØLLING (Dagbladet): Kjetil Rekdal tar ingen sjanser med sitt skadeforfulgte mannskap og leier to utlendinger fram til sommeren.

Før overgangsvinduet lukker i morgen kveld må han ha underskriftene på plass.

-  Jeg har to navn der ute og regner med at det går i orden, sier VIF-treneren til Dagbladet.

-  Det vi snakker om er en spiss og en kantspiller.

Søndag spiller Vålerenga mot Stabæk på Nadderud. Mandag reiser de til Hannover i Tyskland. Og når laget samles til trening tirsdag regner Kjetil Rekdal med å ha alle mann i trening. De nye utlendingene også.

-  Så lenge det ikke finnes spillere som klart vil forsterke oss så blir det ikke snakk om kjøp, sier VIF-treneren.

-  Det jeg derimot ønsker å få til er to mann som kan være der hvis Tore Andre Flo, Morten Berre og Jan Derek Sørensen fortsetter å ha problemer. For vi kan ikke ta noen sjanser nå - vi er nødt til å ha dekning framme.

Satser på Roberts

RESERVEPREGET: Junioren Dan Alberto Fellus gir Vålerenga 2- 0 over Sandefjord - og det forteller minst to ting: At VIF er reservepreget, men likevel har et visst nivå inne. Foto: Arnt E. Folvik
RESERVEPREGET: Junioren Dan Alberto Fellus gir Vålerenga 2- 0 over Sandefjord - og det forteller minst to ting: At VIF er reservepreget, men likevel har et visst nivå inne. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

-  Derfor satser jeg på to utlendinger på kort sikt.

Glenn Roberts, som i går sa at han ønsker å kjempe om en spissplass i årets VIF-lag, skal også satses på. Gutten som har trent med A-laget annenhver uke vil nå bli tilbudt kontrakt. Og Kjetil Rekdal sier han vil være tålmodig med den norske U19-spilleren. Som varierer voldsomt i kvalitet.

-  Glenn er veldig god på sitt beste og veldig svak på sitt dårligste, sier Rekdal.

-  Han har derfor mye å gå på. Men han er typen og har både fart og fysikk til å matche nivået i Tippeligaen. Det er derfor vi nå har blitt enige om å gi ham kontrakt.

Seier og små gleder

Glenn Roberts gjorde 1- 0 for Vålerenga mot Sandefjord. Dan Fellus, en annen junior, kom inn og scoret det andre. Men det mest gledelige var likevel at Kjetil Wæhler spilte sine første 45 minutter siden 2. oktober i fjor og at Daniel Fredheim Holm og Christian Grindheim fikk nødvendig matchtrening. Slik skadesituasjonen har vært trenger alle de VIF-beste hvert eneste minutt de kan få.

-  Skal vi vinne Tippeligaen var det vi gjorde i dag alt for dårlig, sier Rekdal.

-  Men det bekymrer meg ikke. For Vålerenga blir bedre når spillerne blir friske. Og at vi slo et annet Tippeliga-lag 2- 0 med det mannskapet vi hadde er uansett positivt.

Rekdal leier spiss og kantspiller
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling