PREGET ETTER SJIKANE: Kjetil Rekdal fortalte direkte på Fotballkveld om hatmeldinger han har mottatt fra en fotballsupporter. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
PREGET ETTER SJIKANE: Kjetil Rekdal fortalte direkte på Fotballkveld om hatmeldinger han har mottatt fra en fotballsupporter. Foto:Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Rekdal leste opp grove hatmeldinger på direkten: «Håper du får kreft, din satan»

- Harselerte med at vi mistet vårt ufødte barn.

(Dagbladet): I Fotballkveld på TV 2 fortalte Vålerenga-trener Kjetil Rekdal at han har blitt sjikanert på det groveste av en mann som skal være Rosenborg-tilhenger.

- Den (tekstmeldingen) er ganske graverende. Vi hadde en episode med Aalesund mot RBK for et par år siden. Da var det en som ringte meg opp og håpet at jeg skulle dø så fort som mulig og ønsket meg og mine det aller verste, sa Rekdal før han leste opp SMS-en han mottok i kveld.

«Du er tidenes sutrepeis, Rævdal. Håper du får kreft, din satan. Du gjorde narr av en person som tok livet av seg, din jævla hykler.»

Hetsen toppet seg etter at Rekdal beskyldte RBK-spiller Mike Jensen for å ha filmet seg til et straffespark i 1-0-seieren over Sogndal under kveldens serierunde, men samme person skal også ha skjelt ut 45-åringen sist uke.

- I forrige uke harselerte samme person med at jeg og min ekskone mistet vårt ufødte barn foran VM i 1994. Så langt går altså folk. Det synes jeg er ekstremt skremmende. Hvis Rosenborg vil ha nummeret til vedkommende, skal de gjerne få det.

- Det er tøft, altså. Rett og slett, sa en preget Rekdal.

Se Rekdal prate ut her.