- Rekdal må ha hjelp

Vålerenga-supporterne tror Kjetil Rekdal må få trenerhjelp dersom laget skal unngå nedrykk.

 • Hva kan redde Vålerenga? Delta i VIF-debatten! Med fem kamper igjen ligger Vålerenga dypt nede i sumpa i Tippeligaen. Osloklubben er på kvalifiseringsplass til nedrykk, med Lyn halsende ett poeng bak.

  De sju siste kampene har gitt én seier, og laget har bare scoret ett mål på de siste fem matchene.

  Klanen foreslår på nettsidene sine i dag å hente inn friskt blod på trenerbenken, uten å sparke Rekdal eller assistent Geir Bakke.

  Samme tanke sendes til VIF-ledelsen fra den uoffisielle klubbsida VPN i dag.

  Supporterne tror rett og slett Rekdal sårt trenger nye ideer for å fikse måltørken.

  - Det går på det pedagogiske og humørmessige. Der trenger Rekdal hjelp. Vi er enige om at det trengs noe nytt, og det haster, sier Klanen-talsmann Gjermund Nortug til Dagbladet.no.

  Supporterne klarer ikke å hoste opp forslag til hvem som kan løse Vålerengas problemer foran mål. Tidligere VIF- og landslagsjef Egil Olsen er ikke mannen.

  Klanen.no:

  «Løsninga er ikke å sparke Rekdal/Bakke nå, til det er det alt for få kamper igjen å spille, men de trenger ekstern hjelp, øyeblikkelig hjelp av andre som kanskje kan se løsninger der våre trenere for lenge har tråkka i det samme ubrukelige sporet.»

  VPN.no

  «Jeg tror de fleste er enige om at vi ikke kan sparke Kjetil Rekdal nå med 5 kamper igjen. Men hva med å hente inn ekstern hjelp? En eller annen som kan få litt orden på det offensive?»

  - Drillo er god på det forsvarsmessige, og det er ikke problemet. Dette går ikke på det fotballfaglige hos Kjetil, han har vist at han kan det de siste to årene. Vi trenger noen som kan komme inn og senke skuldrene til unggutta, noen med tilsvarende faglig tyngde. Vi har vanskelig for å se hvem, sier Nortug.

  Han mener 0-1 mot Molde i går var et typisk eksempel på VIFs problemer.

  - Mot Molde i går var det nesten komisk. Vi fatter ikke at det er mulig å ikke score på så mange sjanser, sier Klans-talsmannen.

 • Verken VIF-direktør Kjetil Siem, Kjetil Rekdal eller assistent Geir Bakke var tilgjengelig for kommentarer tidlig i ettermiddag.
SCORER IKKE:</B> Heller ikke nye midtbanespiller Karel Snoeckx klarer å få ballen inn i mål.